Bodø/Glimt mot til

Det endte med 51 til hjemmelaget. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.


Bodo Glimt Stayed Away Ready For Their Sixth Cup Final Vg

Bodø Glimt form og statistikk.

. Det endte med 51 til hjemmelaget. Gratis inngang for alle barn under 16 år. Det blir fullsatt på Aspmyra mot Tromsø i kveld.

Krevende uke for Glimt. 75 54 55 00. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Blant annet tok Glimt sin første seier for sesongen da de møtte Tromsø 16.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. 2 days agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien.

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Niklas Aune Johnsen. SNN-tribunen er åpen for publikum. Mai-festen mot Tromsø nå.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

Sikre deg plass på 16. 160522 1701 160522 1701. U T T V V.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. 160522 1701 160522 1803. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag.

Billetter til Haugesund BodøGlimt. Nå venter Knutsen et heltent Tromsø-lag som vil gi alt mot hans gutter. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. 16052022 2014 Sist oppdatert.

Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. De kommer til å være ladet og da må vi være det samme. Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Billetter Rana - Glimt. Bodø Glimt mot Tromsø.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. Derfor er det viktig å få med seg dette A-lag. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Mai i 2015 mens TIL snublet seg til en heroisk 1-0-seier da lagene møttes 16. Viktig info til deg som skal på 16mai-kamp. Mai-festen mot Tromsø nå.

Aspmyra stadion er utsolgt under 16. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden. 2 days agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere.

Billetter Rana - Glimt. Miika Koppinen Morten Gamst Pedersen og Steinar Nilsen har alle opplevd tøffe bataljer mot Glimt i Bodø. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

I dag spiller han fra start mot gamleklubben. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Vi må være klar for en. Takk for din påmelding.

Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Mai-kampen mot Tromsø i kveld.

TIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Mai på Aspmyra i 2018. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

Sikre deg plass på 16. Derfor blir det mer folk mer trengsel og lengre køer enn du er vant med. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Grei fangst men med rom for forbedring.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.


Moter Roma Igjen Bodo Glimt


Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Metodikk Og Sportsplan Bodo Glimt


Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


File Skagerak Arena Bodo Glimt Friendly Jpg Wikimedia Commons


Na Starter Veien Mot Mesterligaen Bodo Glimt


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Moter Az Alkmaar Bodo Glimt


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel